Top Daily Current Affairs | 22-01-2021


🔰 Daily Current Affairs | 22-01-2021 🔰

Que 1. India has decided to buy 21 MiG-29 and 12 Sukhoi-30 MKI ‘fighter aircraft from which country?
Ans. Russia

Que 2. Who has topped the ongoing global firepower rankings?
Ans. America

Que 3. Which state has started Project Lighthouse to collect information about Urdabilav?
Ans. Goa

Que 4. Which state government has reduced tuition fees for the academic session 2020 -21?
Ans. Odisha

Que 5. Which state government has announced to develop Shivrajpur beach?
Ans. Gujarat

Que 6. After whom is the Howrah Kalka Mail named?
Ans. Netaji Subhash Chandra Bose

Que 7. Where is the first online youth radio station named 43rd Radio Hills Youngistan Ka Dil launched?
Ans. Himachal Pradesh

Que 8. Who has been appointed as the first ‘Deputy Chief’ of the Indian Army?
Ans. Chandi Prasad Mohanty

Que 9. China has built a village on the banks of which river in Arunachal Pradesh?
Ans. Tsari Choo

Que 10. Who has been appointed as the Managing Director of LIC?
Ans. Siddharth Mohanty

Que 11. Which state has celebrated its state day on 21 January?
Ans. Meghalaya

© Copyright 2018-2019 at Sarkari Resultes