Top Daily Current Affairs 04-02-2021


╔═════════════════════╗
🎯Daily Current Affairs 04-02-2021
╚═════════════════════╝

Que 1. When is World Wetlands Day celebrated?
Ans. 02 February

Que 2. Which state government has launched the mission ‘Har ghar pani har ghar sahai’?
Ans. Punjab

Que 3. Which word has been declared by Oxford as the Hindi word of the year 2020?
Ans. Self reliance

Que 4. Which country has won the title of ‘Handball World Championship’ held in Mishra?
Ans. Denmark

Que 5. Whose autobiography By Many a Happy Accident has been launched?
Ans. Hamid Ansari

Que 6. Who has won the most medals in the first Asian Shooting Championship?
Ans. India

Que 7. Who has Facebook appointed its Chief Compliance Officer?
Ans. Henry Moniz

Que 8. Who wrote the book ‘The Little Book of Encouragement’?
Ans. Dalai Lama

Que 9. NP Trong has been re-elected as the President of which country?
Ans. Vietnam

Que 10. India’s first Gender Park will be established in which city of Kerala?
Ans. Kozhikode

© Copyright 2018-2019 at Sarkari Resultes